Huis verkocht: Prinsesseweg te Groningen

Huis verkocht: Prinsesseweg te Groningen

Appartement, benedenwoning met tuin. Deze woning is geheel naar eigen smaak in te richten en bevat veel authentieke elementen, zoals glas-in-lood ramen, suitedeuren en inbouwkasten De woning ligt centraal. Dicht bij het Noorderplantsoen en het centrum van Groningen. Mocht je rustiger willen winkelen, dan ben je ook zo in het winkelcentrum van Paddepoel. Binnen 5 minuten ben je ook met de auto op de Ringweg van Groningen.

Benedenverdieping

Deze tussenwoning heeft een ruime benedenverdieping. Op de benedenverdieping bevindt zich naast de woonkamer (voor- en achterkamer gescheiden door originele suitedeuren) en de keuken, een ruime hal (5m2). Tevens is er op de benedenverdieping een ruime voorraadkelder, een toilet en een doucheruimte. Vanuit de keuken loopt u de ruime, rustig gelegen, tuin in, waar heerlijk in de ochtendzon uw ontbijt kunt gebruiken bij mooie zomerdagen.

Eerste verdieping

Via een authentieke trap loopt u naar de eerste verdieping, waar zich de eerste slaapkamer bevindt aan de voorkant van de woning. In deze slaapkamer is een authentieke inbouwkast aanwezig.

Tweede verdieping

Via een vaste trap vanaf de eerste verdieping komt u op de tweede verdieping. Op deze verdieping is de tweede slaapkamer aanwezig. Net zoals de andere slaapkamer, bevinden zich op deze verdieping ook authentieke inbouwkasten.

Tenslotte

Aanvaarding van deze woning is in overleg en op korte termijn mogelijk, indien u dat wenst.

  • Bent u op zoek naar ruime woning, centraal gelegen in een gewilde straat?
  • Bent u op zoek naar privacy in een ruime tuin?
  • Bent u op zoek naar een woning die gelegen is nabij uitvalswegen en nabij een winkelcentrum?
  • Bent u op zoek naar een woning met veel authentieke elementen?

Neemt u dan contact op met DeJongVanMal, met de heer Theo van Mal. U kunt hem bereiken via 06 – 40 26 33 57 of via theovanmal@dejongvanmal.nl voor vrijblijvende informatie of voor bezichtiging van deze woning.

Theo en Jos staan klaar om je te helpen

Liever even bellen? (Jos) 06 40 26 55 10 of (Theo) 06 40 26 33 57