Samen meer dan 60 jaren financiële kennis en ervaring!

DeJongVanMal is een financiële dienstverlener opgericht door Theo van Mal en Jos de Jong. Zij hebben samen meer dan zestig jaren aan financiële kennis en ervaring. Theo heeft zijn kennis en ervaring opgedaan bij all-round advieskantoren en in de verzekeringswereld. Jos is opgeleid tot fiscalist en heeft zich ontwikkeld tot een all-round finance professional. Beide heren hebben ook een uitgebreide advies- en onderwijsachtergrond.

Jos de Jong

Na studies Economie en Rechten ben ik vanaf 1986 eerst als fiscalist werkzaam geweest. Na een aantal jaren heb ik gekozen om op een breder financieel vlak bezig te zijn. Ik heb me daarbij ontwikkeld tot een generalist met een brede blik op financiën en alles wat daarmee te maken heeft.

Door mijn verschillende functies heb ik een ruime kennis en ervaring opgedaan en mijn adviesvaardigheden geoptimaliseerd. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen met opleidingen en cursussen.

Theo van Mal

Na ruim twaalf jaar werkzaam te zijn geweest op een allround financieel advieskantoor vanaf 1986, heb ik een zeer brede blik gekregen op alle financiële werkzaamheden. Daarna heb ik mij ruim twaalf jaar met allerlei zaken in de verzekeringswereld bezig gehouden, van verzekeringen tot en met financiële planning op het gebied van alle vormen van geld, huizen en hypotheken

Ik ben een mensenmens en een verbinder. Ik heb een sterke “antenne” voor sfeer en draagvlak. Ik heb vanuit die kwaliteit ook op vele manieren diverse teams van mensen aangestuurd. Het intermenselijk contact is voor mij erg belangrijk.

Hier vindt u de visie en missie van DeJongVanMal

Theo en Jos staan klaar om je te helpen

Liever even bellen? (Jos) 06 40 26 55 10 of (Theo) 06 40 26 33 57