Dienstverlening

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om alle complexe geldzaken in de greep te houden of uw financiële doelen te bereiken. In dat soort gevallen kunnen wij u assistentie bieden om ervoor te zorgen dat uw financiële situatie niet ontspoort en gewoon verder leven mogelijk is. In andere gevallen is het nodig om eerst de financiële situatie weer stabiel te krijgen. Wij kunnen u daarbij op een aantal manieren ondersteunen. Doel daarbij is om uw financiële zelfredzaamheid te behouden of te herwinnen. Bij voorkeur ondersteunen we u om uw financiële doelen te bereiken en voorkomen we dat uw financiën ontsporen. Wij kunnen u op ieder gewenst moment komen bijstaan en uw financiële situatie op orde maken. Wij doen dat door u bij al uw geldzaken te begeleiden en te adviseren. Uiteraard zorgen we er vervolgens ook voor dat uw situatie in de toekomst stabiel blijft. Ons doel is hierbij dat deze periode van ondersteuning zo kort mogelijk duurt. Wij adviseren u hoe u uw financiën weer onder controle kan krijgen en houden. Onze inspanningen zijn een combinatie van beheer en advisering.

In andere gevallen is het nodig om eerst uw financiën weer stabiel te krijgen. In dat geval zijn onze inspanningen erop gericht om zo snel mogelijk in een situatie te komen waarin u weer uw leven kunt oppakken; al uw geldzaken worden door ons beheerd. Het kost meestal wat meer tijd om vervolgens in een stabiele situatie te komen. Ook in deze situatie adviseren wij u hoe uw financiën weer onder controle kunnen worden gebracht en gehouden. Onze inspanningen zijn wederom een combinatie van beheer en advisering. Soms kan het ook nodig zijn om uw financiën te beschermen tegen (al dan niet goedbedoelde) inmenging van derden. In dat geval kunnen wij uw financiën beheren en waar nodig als gesprekpartner van derden optreden. Het spreekt voor zich dat alleen uw belang bij ons voorop staat. Dit kan ook worden geregeld in een zogenaamd levenstestament waarin u bij de notaris aangeeft wie uw financiën regelt als u daar niet meer toe in staat bent.

Wij kunnen u onze diensten ook aanbieden in onvrijwillige situaties. Bij voorkeur adviseren en begeleiden wij u voordat rechterlijke inmenging noodzakelijk is. In sommige gevallen is dat echter onvermijdelijk en treden wij op als uw bewindvoerder. In die gevallen zal verantwoording moeten worden afgelegd aan de kantonrechter. In al deze situaties begeleiden wij u bij en adviseren wij u over al uw geldzaken. Ons complete pakket gaat van maandelijkse inkomsten en uitgaven tot belastingaangifte en toeslagen. Wij bieden u een totaalpakket aan diensten.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

  • Vertrouwd; uw financiën zijn uw financiën, uw geld is uw geld; wij hebben slechts uw belang voor ogen;
  • Persoonlijk; wij hebben maandelijks contact met u over uw financiën;
  • Transparant; wij houden u gedurende het gehele adviserings- en begeleidingstraject op de hoogte van de ontwikkelingen in uw financiën.

Onze werkwijze kenmerkt zich door de volgende hoofdpunten:

  • Advisering; wij adviseren u over uw geldzaken zodat u zelf het initiatief in handen kunt houden;
  • Compleet; wij begeleiden u bij al uw geldzaken, niet slechts bij een onderdeel daarvan;
  • Snelheid; het starten van een adviserings- en begeleidingstraject kan op zeer korte termijn.

Wij vertrouwen erop dat we u goed kunnen adviseren en begeleiden en bieden u graag onze grote kennis en ervaring op financieel gebied aan. Gezamenlijk hebben we meer dan zestig jaren kennis en ervaring opgedaan. U kunt meer details vinden in onze curricula vitae.

Theo en Jos staan klaar om je te helpen

Liever even bellen? (Jos) 06 40 26 55 10 of (Theo) 06 40 26 33 57