Huis te koop: Dobbenwal te Assen

Huis verkocht: Dobbenwal te Assen

Moderne goed onderhouden hoekwoning met ruime en besloten, zonnige tuin, garage en eigen parkeerplaats. Deze woning is nabij een winkelcentrum gelegen in een kindvriendelijke straat.

Benedenverdieping Deze moderne hoekwoning heeft een ruime benedenverdieping, waarin contact tussen de keuken (7m2) en de woonkamer is. Het huis wordt verwarmd door centrale verwarming. In de woonkamer (38m2) is ook een sfeervolle en goed onderhouden pelletkachel aanwezig. Op de benedenverdieping bevindt zich naast de woonkamer en de keuken, een ruime hal (5m2) met een binnendeur naar de garage (14m2). Tevens is er op de benedenverdieping een wasruimte (6m2) en een modern toilet aanwezig. Vanuit de woonkamer kunt u via een prachtige schuifpui over de hele achterwand (5,4 m) zo de tuin in wandelen. Deze goed onderhouden tuin kenmerkt zich door veel privacy. Is gelegen op de zon, maar er is ook voldoende beschutting. Tevens, indien de zon u te veel wordt in de achterkamer, is er een zonnescherm aanwezig, die u vanuit de woning kunt bedienen.

Eerste verdieping Door de hal, waarin zich ook de deur naar het toilet bevindt, kunt u via de trap naar de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers (20 en 13m2) en een badkamer. Eén van de slaapkamers, de masterbedroom (20m2), is ruim doordat er twee slaapkamers (13 en 7m2) aan elkaar getrokken zijn. Mocht u een extra (dus derde) slaapkamer wensen op de eerste verdieping, dan is dat eenvoudig te realiseren. Vanuit de masterbedroom heeft u toegang tot een ruim balkon. In de badkamer (5m2) bevindt zich een bad, een aparte douchegelegenheid en een tweede toilet.

Tweede verdieping Via een vaste trap vanaf de eerste verdieping komt u op de tweede verdieping. Op deze verdieping is nog een ruime slaapkamer (15m2) aanwezig met dakraam, waardoor er ook veel daglicht aanwezig is. Voordat u deze kamer in gaat, vindt u links en rechts twee bergruimtes. In één van deze bergruimtes (4m2) vindt u de CV-ketel.

Tenslotte Aanvaarding van deze woning is in overleg en op korte termijn mogelijk, indien u dat wenst.

Bent u op zoek naar een moderne, ruime en zonnige woning? Bent u op zoek naar privacy in een ruime tuin en een kindvriendelijke buurt? Bent u op zoek naar een woning die gelegen is nabij uitvalswegen en nabij een winkelcentrum? Bent u op zoek naar een woning met eigen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein?

Neemt u dan contact op met DeJongVanMal, met de heer Theo van Mal. U kunt hem bereiken via 06 – 40 26 33 57 of via theovanmal@dejongvanmal.nl voor vrijblijvende informatie of voor bezichtiging van deze woning.

Meer informatie en foto's kunt u bekijken via onderstaande link:

Bekijk het facebookbericht.

Theo en Jos staan klaar om je te helpen

Liever even bellen? (Jos) 06 40 26 55 10 of (Theo) 06 40 26 33 57